Sunnerbo kvar i division 2 !!

A-laget kvalade i helgen mot BK Spiken. Kvalet spelades i Hässleholms Bowlinghall. I första matchen rivstartade vi och hade efter två serier ledningen med 8-2, sen kom motståndarna igen och reducerade till 10-5. Vi gjorde en bra sista serie och kunde till slut vinna med 13-7.

Torlegård var bäst med 845 poäng och sen följde Christer 829, Joachim 787 och Uffe 762. Totalpoängen blev 5971.

I den andra matchen hamnade vi i underläge 0-5 efter första serien och det såg inte så ljust ut. Men i andra kom vi igen och reducerade till 4-6. Kvalspelet kom att avgöras i den absolut sista rutan. Både Torlegård och Joachim slog där varsin dubbel strike och detta gjorde att de kunde vinna sin match. Det innebar att hela matchen slutade 10-10 och eftersom vi vann första matchen vann vi totalt.

I denna matchen var Patrik bäst med 818 poäng. Sen följde Joachim 800, Uffe 784 och Torlegård 762.

Jocke blev årets klubbmästare !

När årets klubbmästerskap var slutspelat, stod Jocke som segrare. Det stod länge mellan Jocke och Jönsson, men Jocke gjorde en stark sistaserie och kunde avgöra. Hans slutpoäng blev 1749. Jönsson fick 1642 och trean Pelle fick ihop 1552 poäng. Sleven tog i år hem av Stefan, som fick ihop 1179 poäng.

Överraskande segrare i S-Cupen!

Det blev en oväntad segrare, när årets upplaga av S-Cupen avgjordes. Sven-Olof Johansson från Getinge BK besegrade i finalen Ida Håkansson från Team X-Calibur. Sven-Olof gjorde väldigt få misstag samtidigt som Ida inte fick spelet att stämma. Segersiffrorna skrevs till 6-0. På tredje plats kom Andreas Johansson, Team Värnamo och fyra kom Mathias Thorén från BK Turbo.

Alla matcher

Nu kan SBK tjäna pengar på Svenska Spels spelkort.

Vi är med och delar på 50 miljoner kronor. Det enda du behöver göra är att klicka på Svenska Spels logga här bredvid och sen registrera ditt spelkort på Sunnerbo BK. Du kan också registrera ditt kort hos något av Svenska Spels ombud. Alla spel som du sen gör, hos ombud eller via Internet, ger poäng till SBK.

Snittlista, 10 i topp och kalender är uppdaterade.     (2018-05-13).

Snittlistor för 1998 - 2009 ligger under arkiv.     (2009-07-25).

Verksamhetsplan och mål för 2012/13.     Läs mer>>