Oavgjort för B-laget !

Den uppskjutna matchen mot Glasriket KK B slutade oavgjort. Vi låg under med 2-8 efter 2 serier, men lyckades kämpa oss ifatt.

Sven-Arne visade fin form och slog fina 811 poäng.

A-laget vann jämn match mot BKF Falkenberg F !!

Matchen mot BKF Falkenberg F blev riktigt jämn och spännande. Ledningen växlade hela tiden och efter fyra spelade omgångar var ställningen 3-5, men efter sex omgångar hade vänt till ledning 8-6. Sen lyckades vi hålla undan och ta en seger med 12-8. Totalpoängen blev godkända 6142 p.

Tomas W slog bäst med 820 poäng, Tommy P 812 och Jönsson 808 följde därefter.

Årets klubbmästerskap spelas lördag 13 april

Överraskande segrare i S-Cupen!

Det blev en oväntad segrare, när årets upplaga av S-Cupen avgjordes. Sven-Olof Johansson från Getinge BK besegrade i finalen Ida Håkansson från Team X-Calibur. Sven-Olof gjorde väldigt få misstag samtidigt som Ida inte fick spelet att stämma. Segersiffrorna skrevs till 6-0. På tredje plats kom Andreas Johansson, Team Värnamo och fyra kom Mathias Thorén från BK Turbo.

Alla matcher

Nu kan SBK tjäna pengar på Svenska Spels spelkort.

Vi är med och delar på 50 miljoner kronor. Det enda du behöver göra är att klicka på Svenska Spels logga här bredvid och sen registrera ditt spelkort på Sunnerbo BK. Du kan också registrera ditt kort hos något av Svenska Spels ombud. Alla spel som du sen gör, hos ombud eller via Internet, ger poäng till SBK.

Snittlista och kalender är uppdaterade.     (2018-03-17).

Snittlistor för 1998 - 2009 ligger under arkiv.     (2009-07-25).

Verksamhetsplan och mål för 2012/13.     Läs mer>>