Seger för B-laget !

Den uppskjutna matchen, mot Glasriket KK C, slutade med seger 11-9. Bäst slog Christer med 779 poäng.

Storseger mot Markaryd !!

A-laget tog en storseger när vi på lördagen besegrade Markaryds BK med 15-4. Det var aldrig någon tvekan om segern, utan det handlade mer om hur stora siffrorna skulle bli.

Bortalaget hade inget att komma med och ingen spelare nådde över 700 poäng. Däremot visade flera av våra spelare upp fin form. Tommy P fick ihop 831 poäng och Pelle 854. Men den som slog bäst var Jönsson, som med sin fantastiska kondition bara blev starkare och starkare och till slut fick ihop 858 poäng.

Julslagningen spelas fredagen den 14:e december kl.18.00.

Anmälningslista finns nere i bowlinghallen.

Alla medlemmar välkomna!

Pelle vann Höstslaget !

Årets upplaga spelades på lördagen och vanns av Pelle. Han besegrade i finalen Jonatan och trea kom Jocke.

Nu kan SBK tjäna pengar på Svenska Spels spelkort.

Vi är med och delar på 50 miljoner kronor. Det enda du behöver göra är att klicka på Svenska Spels logga här bredvid och sen registrera ditt spelkort på Sunnerbo BK. Du kan också registrera ditt kort hos något av Svenska Spels ombud. Alla spel som du sen gör, hos ombud eller via Internet, ger poäng till SBK.

Snittlista och kalender är uppdaterade.     (2018-12-09).

Snittlistor för 1998 - 2009 ligger under arkiv.     (2009-07-25).

Verksamhetsplan och mål för 2012/13.     Läs mer>>