Förlust mot Raketen !

Lördagens bortamatch mot IF Raketen slutade med förlust 4-16. Vi hängde med skapligt i första serien och låg då endast i underläge med 2-3. Sen hade vi inte mycket att sätta emot i de återstående tre serierna. Flera av våra spelare hade svårt att få till något bra spel 0ch vi fick ihop endast 5630 poäng.

Patrik var bäst med 780 poäng och Markus fick ihop 740.

B-laget utan chans i Gislaved

B-laget spelade på söndagen borta mot Gislaved B och det blev förlust med 4-16. Petr spelade bra och fick ihop 756 poäng och Sandra slog 694.

Tommy Petersson vann Höstslaget !

Den årliga tävlingen Höstslaget avgjordes 5/11. Tommy besegrade Annelie i finalen. Grattis Tommy!

S-Cupen 2023 spelas 11-12 februari !

Efter två års uppehåll, på grund av pandemin, återupptar vi i februari S-Cupen igen.

Inbjudan

Du kan följa SBK:s hemmamatcher online

Klicka här

Nu kan SBK tjäna pengar på Svenska Spels spelkort.

Vi är med och delar på 50 miljoner kronor. Det enda du behöver göra är att klicka på Svenska Spels logga här bredvid och sen registrera ditt spelkort på Sunnerbo BK. Du kan också registrera ditt kort hos något av Svenska Spels ombud. Alla spel som du sen gör, hos ombud eller via Internet, ger poäng till SBK.

Snittlista (ej miss och strike) och kalender uppdaterade.     (2022-11-20).

Snittlistor för 1998 - 2009 ligger under arkiv.     (2009-07-25).

Verksamhetsplan och mål för 2012/13.     Läs mer>>