S-Cupen spelas 9-10 februari 2019

Inbjudan hittar du här

Anmälningar till S-Cupen 15/1:  29

Vilka som är anmälda ser du här

Laguppställning till match 19/1 är nu klar

A-laget lämnade jumboplatsen !!

A-laget tog en seger i helgens bortaresa. Vi besegrade BK Frigg F med klara 14-6. En bra förstaserie gav ledning med 5-0, men sen kom hemmalaget igen och reducerade till 4-6. Men sen tog vi över och kunde gå ifrån till en säker seger.

Uffe slog bäst med 839 poäng, följd av Christer 784 och Jocke 772.

Resans andra match blev svårare och det blev förlust mot BK Hovet med 4-16.

Här var Christer bäst med 819 poäng. Torle och Tomas fick ihop 790.

Segern innebär att vi lämnade över sistaplatsen till Markaryd och vi blickar nu uppåt i tabellen.

Pelle vann Höstslaget !

Årets upplaga spelades på lördagen och vanns av Pelle. Han besegrade i finalen Jonatan och trea kom Jocke.

Nu kan SBK tjäna pengar på Svenska Spels spelkort.

Vi är med och delar på 50 miljoner kronor. Det enda du behöver göra är att klicka på Svenska Spels logga här bredvid och sen registrera ditt spelkort på Sunnerbo BK. Du kan också registrera ditt kort hos något av Svenska Spels ombud. Alla spel som du sen gör, hos ombud eller via Internet, ger poäng till SBK.

Snittlista och kalender är uppdaterade.     (2018-12-09).

Snittlistor för 1998 - 2009 ligger under arkiv.     (2009-07-25).

Verksamhetsplan och mål för 2012/13.     Läs mer>>